• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

De coolste VR simulators van dit moment

Virtual Reality is Hot. Er komen steeds betere VR brillen op de markt en de VR games zijn steeds mooier en uitdagender. Diverse VR accessoires maken een VR beleving nog leuker, denk aan een VR gun in een zombie shooter of VR trackers om penalty’s mee te schieten. Maar als je dat nog niet genoeg vindt dan zijn er ook nog VR simulators!
Met een VR simulator wordt de VR beleving nog realistischer en indrukwekkender. Stap in, zet je VR bril op en race, vlieg of rij weg in jouw virtuele wereld. In deze blog laten we je kort kennis maken met onze top 5 VR simulators van dit moment. Klik op de linkjes in de omschrijving om nog meer te lezen over deze bijzondere virtual reality simulators.

VR Simulators

VR simulators

Racen in Virtual Reality

Als je hart van een normale Race simulator niet meer sneller gaat kloppen. Of als je tijdens het racen gewoon niet wil worden afgeleid door je huisgenoten. Dan is een VR Race Simulator de oplossing! Deze Race Simulator, die je in verschillende variaties hebt, heeft een extra toevoeging. En VR bril! Met Virtual Reality beleef je de race op het circuit vanuit het oogpunt van de coureur. Met de vr bril op zit je virtueel in de auto en kun je in 360 graden om je heen kijken. Scheur langs andere rijders en kijk ze recht in de ogen door opzij te kijken. Door deze unieke ervaring zullen jouw rij skills nog eens extra op de proef worden gesteld. Racen in een VR race simulator is extra intens omdat je zintuigen extra worden geprikkeld. Lukt het jou om de auto in bedwang te houden en als eerste te finishen?

Anderen bekeken ook

VR Flight Simulator

De jongensdroom van menig kind, piloot worden! En zeg nou eerlijk, wie zou dat nou niet willen? Zelf een vliegtuig besturen, de vrijheid om je heen, gezag hebben over een enorm toestel en overal naartoe vliegen. Goed nieuws! Het kan met de VR Flight Simulator! Doormiddel van deze VR simulator stap je in de unieke wereld van een piloot. Zet je piloten pet maar op want het is tijd om te boarden. Wheels up in five. Bij het spelen van deze game is het mogelijk om zelf je vliegtuig uit te zoeken en een bestemming te kiezen. Er is om te beginnen keuze uit een grote reeks van diverse kisten. Van vooroorlogse exemplaren tot de nieuwste Boeing en Airbus toestellen. Maar ook kleine sportvliegtuigjes en dubbeldekkers. Zodra je jouw vliegtuig hebt geselecteerd is het tijd om op te stijgen. De VR flight simulator heeft realistische controllers. Bestuur de gashendel, de flaps en klap de wielen in. Kortom alles wat erbij komt kijken om een vliegtuig te besturen. Door de VR bril is het net alsof je echt in de cockpit zit. Lukt het jou om de kist veilig naar zijn bestemming te brengen?

VR flight simulator

Meer informatie of direct boeken?

Motion vr flight simulator

Motion VR Flight Simulator

Vliegen in een vliegtuig is leuk. Het geeft je een gevoel van vrijheid. Maar vliegen zoals een vogel, zonder vliegtuig is misschien nog wel meer bijzonder. Met de Motion VR Flight Simulator kun je een beetje ervaren hoe dat is. Bij het spelen met deze unieke VR simulator neem je plaats in een metalen frame waarin je je evenwicht moet bewaren. Je bestuurt het vliegtuig dus ook met je hele lichaam, door te leunen naar voor, achter, links en rechts. Door het verplaatsen van je gewicht stuur je door het spel. In de Motion VR Flight game vlieg je door de lucht en moet je proberen om door ringen te sturen voor de hoogste score. Deze simulator is oorspronkelijk ontworpen als fitness apparaat waarbij je door een spelelement toe te voegen makkelijker traint. Als je een paar minuten vliegt dat begrijp je wat we bedoelen. Je merkt dat je al je spieren gebruikt om in balans te blijven. Voor de Motion VR Flight simulator zijn ook nog een dive game en space game uitgebracht.

Motion VR Motorbike Simulator

Icaros, dezelfde fabrikant als van de Motion VR Flight Simulator, heeft ook een Motion VR Motorbike simulator gemaakt. Deze VR simulator die in samenwerking met BMW Motorrad is ontwikkeld werkt met hetzelfde principe. Door het verplaatsen van je gewicht is het mogelijk om de motor te besturen. Je hangt in de bochten terwijl je over een futuristische baan door de stad racet. Met de VR bril op zie je de rijders naast je verschijnen bij het naderen voor de bocht. Stuur jij de bocht goed in en kom je het eerst over de finish? Gas geven kan net als bij een echte motor door het handvat op het stuur naar je toe te trekken. Een ritje op de Motion VR Motorbike is een unieke beleving. Durf jij het?

Motion VR Motor simulator

VR simulators

VR Truck Simulator

Voor iedereen die benieuwd is hoe het is om in een echte vrachtwagen te rijden en te manoeuvreren door smalle straten is er de VR Truck Simulator. Ervaar hoe het is om hoog boven de weg in je cabine te zitten en een 20 meter lange en tien ton zware truck te besturen. Met de VR bril op voel je je als een echte trucker. Je hebt goed overzicht vanuit je stoel achter het grote vrachtwagen stuur. Snij de bochten goed aan, hoe neem jij die rotonde of krappe afslag? Met de VR truck simulator kun je ervaren hoe lastig maar leuk het is om een vrachtwagen te besturen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van deze bijzondere VR simulators?
Huur een van de simulatoren van Urban Events en ervaar deze bijzondere ervaring in de ruimte op uw bedrijfsfeest of beursstand. Daag je vrienden en collega’s uit om met jou de strijd aan te gaan voor de hoogste score.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

Formule 1 seizoen eindelijk van start

Lees meer