• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

De zes leukste Nintendo games allertijden

Nintendo Games

In de afgelopen decennia zijn er verschillende Nintendo consoles uitgekomen en een veelvoud aan Nintendo games. Wie herinnert zich de NES en Super Nintendo nog? Of de Gameboy en natuurlijk de succesvolle Nintendo Wii! In deze blog hebben we een lijst met de zes leukste Nintendo games allertijden voor je samengesteld.

“It’s a me Mario!”

Mario uit de bekende nintendo games, wie kent hem niet! Deze bekende loodgieter manifesteert zich al meer dan vijfentwintig jaar in de game industrie. Hulp biedend aan iedereen die het nodig heeft gaat hij tezamen met zijn broer Luigi erop uit om onraad te bestrijden. Daarnaast biedt Nintendo nog veel meer spraakmakende personages in een tal van spellen. Games die je ten minste één keer in je leven gespeeld moet hebben! Hieronder onze top zes!

Nintendo games Mario

Nintendo Games Wii sports

Nr.6: WII SPORTS (WII)

En binnenkomend op plek zes is het familie spel voor op de WII: Namelijk WII SPORTS! Zeker een van de beste Nintendo games op de Wii. Wat spel zo bijzonder maakt is het gebruikersgemak evenals de hoeveelheid lol die je eraan beleefd. Nintendo sloeg hiermee de spijker op zijn kop. Wat dacht je van een competitie bowlen met vrienden? Of dat grootmoeders ook mee kan spelen met een pot tennis en net zo goed als Roger Federer kan serveren. Met nog een tal van andere spellen maakt dit een complete game voor de hele familie en vrienden en daarmee een verdiende plek in de top zes.

Anderen bekeken ook

Nr.5: POKEMON RED EN BLUE (GAMEBOY)

Wie houdt er nou niet van om spullen te verzamelen? Of het nu gaat om postzegels, voetbal kaartjes of knikkers het is iets wat we graag doen. Nintendo speelde hierop in met het spel Pokémon Red & Blue, en deze staat dan ook op plek vijf. In dit spel is het bedoeling dat je als Pokémon trainer allemaal verschillende wezens verzameld genaamd Pokémon. Hiermee kun je dan de strijd aan gaan met andere trainers, en bepalen wie de beste trainer is. Ook kon je het tegen vrienden spelen door de Gameboy’s aan elkaar te linken. De perfecte game om tijdens luie middag of treinreis even lekker te ontspannen “Gotta Catch ‘Em All”.

Pokemon red blue

Meer informatie of direct boeken?

super smash bros melee

Nr.4: SUPER SMASH BROS MELEE (GAMECUBE)

Wat gebeurt er als je alle personages van Nintendo in een arena gooit en tegen elkaar laat vechten? Dan krijg je Super Smash Bros Mêlee, het spel waarin je met jouw favoriete personage de strijd aan kan gaan tegen anderen. Deze Nintendo game is nog steeds extreem populair onder gamers, het spel wordt nog steeds gebruikt op toernooien wereldwijd. Elk personage heeft verschillende moves in zijn of haar arsenaal evenals een super finishing move. Kies legendarische arena’s gaande van de wereld van Mario tot aan het Hyrule Castle. Nodig vrienden uit voor een avond Smash Bros Mêlee en het is één en al vertier en plezier, daarom ook terecht op plek vier.

Nr.3. LEGEND OF ZELDA OCARINA OF TIME (Nintendo64)

Op plek drie hebben we één van de beste Role Playing Games die ooit gemaakt is door Nintendo “Legend of Zelda: Ocarina of Time”. Een meesterwerk gemaakt in de tijd dat we overgingen van 2D naar 3D gaming. Nintendo creëerde een 3D wereld vol avontuur waarin elk hoekje wel iets te ontdekken viel. Je kunt er bijvoorbeeld even rustig gaan vissen of opzoek gaan naar de volgende dungeon en die proberen op te lossen. Sommige puzzels waren bijna net zo lastig op te lossen als een Rubik’s Cube, des al niet te min geeft het een super gevoel als je eruit bent. Het avonturen spel van eind jaren negentig is er één die je niet mag missen. Ga als Link het epische avontuur aan en bevrijdt Hyrule van de boosaardige Ganondorf.

Zelda N64

super mario kart snes

Nr.2: SUPER MARIO KART (SNES)

Als het om Mario Kart gaat zijn er ondertussen tig van spellen uitgekomen. Elk heeft zo zijn eigen charme en genialiteit, daarom is het lastig te bepalen welke te kiezen voor plek twee. Uiteindelijk kwamen we toch uit bij “Super Mario Kart” voor de Super Nintendo. Al rijdend en bananen gooiend tekeergaan evenals de lastige circuits bedwingen is één groot avontuur. Tezamen met maximaal drie anderen kun je hier urenlang mee vermaken. En het spel is nu ook weer terug in de vorm van de SNES Classic Mini, tijd dus zelf achter het stuur te gaan zitten en te gaan vlammen!

Nr.1: SUPER MARIO BROS (NES)

Op plek één was staat natuurlijk “Super Mario Bros”, het spel waar de Mario-Franchise vanuit ontstaan is. Betreed het Mushroom Kingdom en bevrijdt prinses Peach van King Koopa (Bowser). Ga aan de slag met Mario en Luigi in epische levels, timing evenals precisie is essentieel in dit spel. De opvolgende spellen zoals “Super Mario World” of “Super Mario 64” zouden ook op plek één niet misstaan. Desondanks blijft “Super Mario Bros” een klassiek spel, welk nu weer te spelen op de NES Classic Mini.
Kortom er zijn natuurlijk nog zoveel meer spellen te spelen op de verschillende apparaten van Nintendo. Veel van deze spellen zijn ook te huur voor uw evenement of beurs, ideaal om kinderen of volwassen te entertainen.

Nintendo games super mario bros nes

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer