0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Formule 1 Race Simulator huren?

Boek een Formule 1 Race Simulator als aandachtstrekker op uw beursstand of als entertainment tijdens uw evenement. Alleen het design al van de bolide maakt de race seat al een genot om naar te kijken. Laat staan de race ervaring, die is fenomenaal! De F1 raceseat is eenvoudig verstelbaar, zodat u direct in staat bent om de geschikte rijpositie in te stellen. Huur een Formule 1 Race Simulator en ervaar de gigantische snelheid waarmee F1 coureurs de bochten ingaan, uit accelereren en hun concurrenten passeren.

Urban Events Formule 1 Race Simulator
Urban Events Formule 1 Race Simulator
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • Red Bull, Mercedes-AMG, zwarte en rode F1 seats
 • Groot LED tv scherm
 • Gratis scorebord & finish vlaggen
 • Professionele begeleiding
 • Top Gear Leaderboard
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment race simulators
  Urban Events Formule 1 Race Simulator
  Urban Events Formule 1 Race Simulator
  Urban Events Formule 1 Race Simulator

  De Formule1 Race Simulator race wagens laten zich heerlijk besturen en stellen u, uw collega’s of beursbezoekers in staat om rondetijden aan te vallen. Of meng u direct in een spannend gevecht tijdens één van de vele te selecteren races. Maar wie van uw gasten wordt nu de ware kampioen?

  De Formule 1 simulator is beschikbaar met zwarte, rode, witte en in Red Bull & Mercedes-AMG F1 seats. Racen in competitie verband? Optioneel kunnen wij een TopGear leaderboard meeleveren, waarop wij de High-scores bijhouden. Huur tegen een kleine meerprijs een tweede en/of derde F1 Race Simulator. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Wij bieden de volgende extra opties: Formule1 Race seat in uw huisstijl, Formule 1 racen in VR, Multi-player racen, F1 achterwanden, wegdek matten + decoratiematerialen en racen op drie schermen.

  Formule 1 race simulator

  op uw feest of evenement

  De Formule 1 Race Simulator is een laagdrempelig- en competitief vermaak en huurt u voor zowel jong als oud. Wie haalt de finish zonder schade? Wie rijdt zichzelf in de punten? Race single player of tegen elkaar in een multiplayer netwerk. Voor multiplayer set-up is er dan wel een stabiele internetverbinding op locatie nodig. Met deze race simulator beleven uw gasten een fantastische race ervaring. Race als ware een kampioen, want u zult beroemdheden als Vettel, Hamilton en Verstappen tegenkomen!

  Formule 1 race simulator

  op uw beursstand

  Dankzij Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing beleeft Nederland weer gouden tijden in de Formule 1. Spiegel uw bedrijf eens aan een Formule 1 coureur en laat zien dat u voor het beste van het beste gaat. Wat is dat een mooie gedachte die u tijdens uw beursdeelname aan uw potentiële klanten kunt meegeven! Onze spelbegeleider kan voor u visitekaartjes verzamelen en daarop de beste race tijd van de persoon die net geracet heeft noteren. Aan het einde van de beurs deelt u de prijzen uit.

  Voor elk thema en voor elke doelgroep heeft Urban Events een race simulator die aansluit bij uw wensen. Voor de allerkleinste hebben we Kids Race Simulators en voor de liefhebbers van Virtual Reality & Racing is er de Virtual Reality Race Simulator, waarbij u heel dicht bij het gevoel van het ‘Zelf in een racewagen zitten’ komt. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen aangaande de Formule 1 Race Simulator te bespreken. Op basis van uw wensen verzorgen we dan een passend advies. Daarna kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

  Meer informatie of direct boeken?