0318 - 842 466
 

F1 2018 wordt tijdens de Belgische GP gereleased

F1 2018 game

Voor wie met de meest actuele F1 race game wil gaan racen op zijn evenement, is er goed nieuws! Op vrijdag 24 augustus 2018 wordt F1 2018 wereldwijd uitgebracht tijdens de vrije trainingen van de Belgische Grand Prix. Er zijn flink wat veranderingen aangebracht in het spel.

De grootste visuele verandering verandering ten opzichte van F1 2017 is de Halo. Degene in de F1 Race Simulator zit, ziet vanuit de cockpit de boog en de steun in het midden van de Halo. Deze functie kan bij de instellingen van de game worden uitgezet. Maar dan is het minder realistisch, dus de echte F1 liefhebber zal naar ons inziens gewoon met de volledige Halo racen. Maar er zijn nog veel meer nieuwe veranderingen doorgevoerd in F1 2018!

De Formule1 game bevat uiteraard alle officiële teams, coureurs en circuits van het F1 seizoen 2018. Nieuw is dat u Vettel of Hamilton over de radio hoort klagen over bijvoorbeeld een lege batterij. Er zijn nieuwe tracks en de verschillende soorten banden van Pirelli toegevoegd. Op aandringen van de F1 fans kan er ook in de klassiekers Brawn en Williams worden geraced. Ook kan je in de game een eigen carrière opbouwen, waarbij u tussen de races geïnterviewd wordt.

Stel ons een vraag Offerte aanvragen

F1 2018 gameplay

Circuit Paul Ricard

In de gameplay video op deze pagina maakt u kennis met het nieuwe circuit van Paul Ricard. Romain Grosjean, Esteban Ocon, Pierre Gasly en Carlos Sainz maken u wegwijs op het nieuwe en tevens legendarische circuit. Op de internationale cover van F1 2018 staat Verstappen. Daarop staat hij naast wereldkampioenen Hamilton en Vettel.

Max Verstappen heeft de afgelopen drie jaar er voor gezorgd dat de Formule1 weer immens populair is ons land is geworden. Echt leuk dus dat Max samen met Stoffel van Doorne en Lewis Hamilton op de cover van de BeNeLux cover staat.

Stel ons een vraag Offerte aanvragen

F1 2018 game
F1 2018 game

Huur als eerste één of meerdere F1 Race Simulators met de nieuwst Formule 1 race game voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Als u tijdig boekt heeft u de keuze uit diverse F1 seats, namelijk een McLaren, Ferrari, Black Edition en seats met Red Bull branding.

We leveren tevens een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie en een Top Gear leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden. Optioneel kunt u de F1 Race Simulator naar een Ultimate F1 Race Simulator upgraden. We hebben een actiepakket met een Formule1 Race Simulator + F1 2018 game. Naast de huur is ook transport, op/afbouw, installatie en begeleiding bij het actiepakket inbegrepen.

Stel ons een vraag Offerte aanvragen
F1 Race Simulator met F1 2018 game

Screenshot F1 2018 game - McLaren
Screenshot F1 2018 game - Interview