0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

F1 2018 wordt tijdens de Belgische GP gereleased

Voor wie met de meest actuele F1 race game wil gaan racen op zijn evenement, is er goed nieuws! Op vrijdag 24 augustus 2018 wordt F1 2018 wereldwijd uitgebracht tijdens de vrije trainingen van de Belgische Grand Prix. Er zijn flink wat veranderingen aangebracht in het spel.

De grootste visuele verandering verandering ten opzichte van F1 2017 is de Halo. Degene in de F1 Race Simulator zit, ziet vanuit de cockpit de boog en de steun in het midden van de Halo. Deze functie kan bij de instellingen van de game worden uitgezet. Maar dan is het minder realistisch, dus de echte F1 liefhebber zal naar ons inziens gewoon met de volledige Halo racen. Maar er zijn nog veel meer nieuwe veranderingen doorgevoerd in F1 2018!

De Formule1 game bevat uiteraard alle officiële teams, coureurs en circuits van het F1 seizoen 2018. Nieuw is dat u Vettel of Hamilton over de radio hoort klagen over bijvoorbeeld een lege batterij. Er zijn nieuwe tracks en de verschillende soorten banden van Pirelli toegevoegd. Op aandringen van de F1 fans kan er ook in de klassiekers Brawn en Williams worden geraced. Ook kan je in de game een eigen carrière opbouwen, waarbij u tussen de races geïnterviewd wordt.

Circuit Paul Ricard

In de gameplay video op deze pagina maakt u kennis met het nieuwe circuit van Paul Ricard. Romain Grosjean, Esteban Ocon, Pierre Gasly en Carlos Sainz maken u wegwijs op het nieuwe en tevens legendarische circuit. Op de internationale cover van F1 2018 staat Verstappen. Daarop staat hij naast wereldkampioenen Hamilton en Vettel.

Max Verstappen heeft de afgelopen drie jaar er voor gezorgd dat de Formule1 weer immens populair is ons land is geworden. Echt leuk dus dat Max samen met Stoffel van Doorne en Lewis Hamilton op de cover van de BeNeLux cover staat.

Anderen bekeken ook

 

Samenwerking tussen Karting Genk & Urban Events

Lees meer

De Oculus Quest is precies wat VR nodig heeft

Lees meer