• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Virtual Reality Voetbal Simulator voor Domo Sports Grass in Keulen

Baanbrekend, dynamisch en de internationale leider! Zo presenteerde FSB (de internationale handelsbeurs voor voorzieningen, sport- en zwembadfaciliteiten) zichzelf. Het vijfentwintigste evenement overtuigde vooral vanwege de uitstekende bezoekerskwaliteit met daarnaast de deelname van vele bedrijven uit het buitenland. De beurs wordt elke twee jaar in Keulen georganiseerd en duurt 4 dagen.

De FSB vakbeurs is het trend-, contact- en bedrijfsforum voor onder andere sportfaciliteiten, zwembaden, speelplanning alsmede voor de recreatieruimte en stedenbouw.Domo Sports Grass was met een zeer mooie beursstand aanwezig op deze vakbeurs. Domo® Sports Grass is wereldwijd expert in kwalitatieve oplossingen voor sportterreinen. Al meer dan 30 jaar staat Domo borg voor de meest innovatieve kunstgras systemen. Wij van Urban Events installeerden een compleet verzorgde Virtual Reality Voetbal Simulator in de beursstand en sloten deze aan op een Videowall van 3×3 schermen.

Wereldwijd is Domo® verantwoordelijk voor meer dan 80 miljoen m2 geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf en sporttoepassingen. Door het integreren van een VR Voetbal Simulator + een Videowall van 3×3 schermen in de beursstand heeft Domo een ware publiekstrekker neergezet.

Virtual Reality Voetbal Simulator

De standbouwer verzorgde de Videowall + de Looks and Feel en Urban Events de VR techniek. Beursbezoekers konden kennis maken met VR terwijl Domo op een informele wijze het gesprek aan kon gaan met de klant of prospect. De standbemanning van Domo verzorgde namelijk zelf de begeleiding van de VR Voetbal Simulator. Als alternatief kon er in VR een potje worden getennist.

In Virtual Reality voetballen? Ja hoor, het bestaat echt. Maar de gameplay net iets anders dan als bijvoorbeeld bij het spel FIFA voor de playstation. Bij een dergelijke console game wordt er een voetbal wedstrijd aan de hand van een scherm en controllers nagebootst. In VR werkt dat net iets anders. Want bij de Virtual Reality Voetbal Simulator met de gameFinal Soccer VR ben je de keeper en hou je de ballen met eigen (virtuele) handen tegen.

Speel een korte game tegen de besten van de wereld, selecteer arcade indien u de voetbal simulator als fun in wilt zetten op uw evenement of beursstand. We kunnen net zoals bij Domo de VR opstelling aansluiten op uw eigen scherm of Videowall. Heeft uzelf geen scherm? Geen probleem. Wij nemen een grote LED TV op statief waarop de omstanders kunnen meekijken voor u mee.

Meer informatie of direct boeken?

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

Lees meer

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Lees meer