• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Voor de opnamen van het nieuwe seizoen zijn er door het productieteam van Talpa nieuwe spel elementen getest, waaronder VR Pictionary.

Na het testen van het concept is er een definitief Virtual Reality spelconcept ‘Tekenen in de ruimte’ uitgewerkt, in April ’17 opgenomen en door Urban Events van A-Z verzorgd. Uiteindelijk is het spel VR Pictionary op zaterdag 27 mei 2017 uitgezonden.

Tekenen in de ruimte met de HTC Vive

Tijl legt het Virtual Reality spelconcept uit: “Het team van Chantal begint en ze krijgt een Supersonische HTC Vive VR-bril op. Het is de bedoeling dat de overige drie Meisjes om de beurt individueel moeten gaan raden wat Chantal in de 3D ruimte tekent. Per persoon heeft elk Meisje 30 seconden de tijd.

Hoe sneller men raadt wat er wordt getekend des te beter, want de overgebleven seconden zijn het aantal te winnen punten. Het team dat na drie tekeningen het meeste punten heeft, heeft het spel gewonnen”. Chantal moest de woorden: BBQ, drumstel en uitlaat tekenen. En Tijl ging na de reclamebreak aan de slag met de woorden: Eisprong, zeemeermin en onderkin. De Meisjes wonnen de VR pictionary game met 62 punten.

Google Tilt Brush

VR brengt tal van nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dat realiseerde Google zich al heel snel, kocht Tilt Brush en noemde het Google Tilt Brush. Tilt Brush is een VR applicatie, een soort Paint voor VR. VR Pictionary is dus leuk, maar denk ook eens aan een zakelijk 3D brainstorm sessie of Live Painting op uw beursstand of event.

Wilt u uw gasten en creatief programma aanbieden met Virtual Reality? Laat uw gasten eens een 3D schilderij/creatie maken, laat u door ons of door een ervaren 3D kunstenaar begeleiden. Alle creaties kunnen digitaal; bijvoorbeeld als een snaphot, animated gif of video worden opgeslagen. Wij verzorgen de complete VR opstelling inclusief: transport, begeleiding en TV op statief bij u op locatie.

Meer informatie of direct boeken?

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

Lees meer

Virtual Reality op de vakantiebeurs

Lees meer