• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

VR & AR tijdens Aareon update 2017

Op 22 juni 2017, een stralende zonnige dag, was het zover. Met als thema Living the change organiseerde Aareon, de Aareon Update 2017 bij theater Orpheus in Apeldoorn. Urban Events verzorgde op deze dag VR & AR voor Aereon. Er werd onder andere een Virtual Reality F1 Race Simulator en een Microsoft Hololens demonstratie gegeven, tevens konden gasten spelen met de VR Job Simulator.
Hero de Klaver, directeur Wonen van Aareon opende de dag en gaf het woord aan Jan Peter Balkenende. De voormalig minister-president, hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit en autosport liefhebber verzorgde de keynote. Na een korte pauze sprak Robert Doornbos en nam de zaal mee voor een kijkje in de snelle wereld van de autosport.

Na het ochtendprogramma was het tijd voor VR & AR en konden de gasten een snelle tijd neerzetten in de Virtual Reality F1 race simulator. De gene met de snelste tijd kon bovendien een training Security awarness winnen. Ook konden ze een kijkje nemen door de Microsoft Hololens of via de Virtual Reality Job Simulatorervaren hoe het is om ouderwets bureauwerkzaamheden uit te voeren in de tijd dat robots ons werk hebben overgenomen. Daarnaast stonden er verschillende tablets klaar met de Aereon Procuratie- en Reparatie-app om een indruk te krijgen van het gemak hiervan en alle mogelijkheden.

Meer informatie of direct boeken?

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

Lees meer

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Lees meer