• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Samsung QLED TV Activatie

TV activatie met een F1 race simulator

Samsung heeft het hart van de Nederlandse raceliefhebbers sneller laten kloppen. Iedereen die bij een deelnemende winkel tussen 25 maart en 5 mei 2019 een QLED TV heeft gekocht kreeg 2 toegangskaarten voor de GP van Oostenrijk cadeau. Dichterbij kom je niet!
Urban Events heeft voor deze QLED TV activatie van Samsung de planning, het transport, op/afbouw en installatie van de F1 Race Simulators verzorgd. Er werden maar liefst acht witte maatwerk F1 Race Simulators gemaakt voor deze activatie, allen voorzien van de nieuwste Qled tv. Deze simulators werden voorzien van thema aankleding wekelijks op acht verschillende locaties geplaatst. Gedurende 12 weken werden er diverse winkels door heel Nederland bezocht. Urban Events verzorgde de installatie op locatie en kwam een paar dagen later weer voor de afbouw. Een Samsung promoter bleef tijdens de activatie om de gasten te begeleiden. Wij zijn zeer trots dat we deze activatie klus voor Samsung mochten uitvoeren!

Dichterbij kom je niet!

Raceliefhebbers kijken het liefst naar hun favoriete coureur op een groot scherm met het grootste kleurbereik, diep contrast en de grootst mogelijke kijkhoek. Onze nieuwe QLED TV line-up beantwoordt aan die wensen en bestaat uit 20 modellen met schermformaten tot 98 inch.

Zo spelen we bij Samsung in op de groeiende vraag naar ultragrote TV’s. Met de eersteklas techniek zorgen de schermen voor een heel realistische kijkervaring, alsof je zelf op de tribune zit. Met deze activatie boden we ook nog eens de kans om écht op de tribune te zitten en men maakte bovendien kans op een kijkje achter de schermen. Dichterbij kom je niet! Wij zijn erg blij dat we de GP en onze QLED TV’s samen konden brengen in deze unieke actie met de Race Simulators

Tonnie van Schijndel
Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux

"Wij zijn erg blij dat we de GP en onze QLED TV’s samen konden brengen in deze unieke actie."

Tonnie van Schijndel - Samsung

activatie

Meer informatie of direct boeken?

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

Lees meer

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Lees meer