• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

3D Race Simulator huren?

1-tegen-1 racen op uw event!

Wilt u direct tegen elkaar racen op 1 groot scherm? Stap dan in de 3D Race Simulator en ga met elkaar de strijd aan! Deze laagdrempelige race simulator zorgt direct voor een leuke competitieve strijd voor een breed publiek. Scheur over kleine smalle wegen of over glibberige paden in auto’s naar keuze en zorg ervoor dat je sneller bent dan jouw buurman of –vrouw.
Wij zorgen voor een unieke race beleving van begin tot eind van uw event, beurs of bedrijfsfeest.

Urban Events 3D Race Simulator Huren
Urban Events 3D Race Simulator Huren
 • Race tegen elkaar & samen op een groot tv scherm.
 • 3D brillen voor extra diepte in het beeldscherm
 • Race seats met seat glider om stoel te verstellen
 • Force feedback stuur en pedalen voor realistische race ervaring
 • Top Gear leaderboard om beste rondetijden bij te houden
 • Speciale wegdek mat en finishvlag ter decoratie
 • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
 • Bekijk de 3D Race Simulator
  Urban Events 3D Race Simulator Huren
  Urban Events 3D Race Simulator Huren

  Complete 3D Race Simulator

  Urban Events verhuurt complete race simulators voor particuliere en zakelijke evenementen. De 3D Race simulator opstelling bestaat uit een race opstelling met 2 race seats, een groot scherm op statief, force feedback stuur en pedalen en de 3D brillen voor het ultieme 3D effect.
  U huurt de complete race opstelling bij Urban Events inclusief op- en afbouw, installatie en transport.
  Om de race beleving compleet te maken, zorgen wij voor bijpassende thema aankleding en een Top Scorebord waarop de snelste rondetijden worden genoteerd.

  Op zoek naar de meest geschikte Race Simulator voor uw event?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  Racen tegen uw collega’s op het bedrijfsfeest

  Klaar voor een competitie tijdens uw bedrijfsfeest of borrel? Kijk wie het snelst is en ontketen een allesbepalende wedstrijd tussen uw collega’s en vrienden! Race in een of meerdere 3D race simulators op circuits naar keuze en laat het publiek meekijken op de meegeleverde TV schermen op statief. Wie zal het beste zijn aan het eind van de avond?

  Spelbegeleiding

  Naast onze complete 3D Race Simulators kunnen wij onze professionele spelbegeleiders inzetten om uw gasten op een juiste manier te begeleiden tijdens hun race beleving. De spelbegeleider geeft speluitleg, begeleidt met het in- en uitstappen en start de race.

  3D Race Simulator huren voor uw beursstand

  Onze race simulators zorgen voor flink wat aandacht op uw stand tijdens de beurs. Race tegen elkaar in supersnelle auto’s, hoor het geronk van de motor en het gepiep van de banden terwijl je door de bochten scheurt. Onze spelbegeleiders maken het publiek enthousiast om een goede rondetijd neer te zetten. Loof een prijs uit voor de top 3 en de strijd is gestart! Maak gebruik van de drukte rondom uw beursstand en zorg tegelijkertijd voor een leuke entertainment op de beurs.

  Meer informatie of direct boeken?

  Boek uw 3D Race Simulator bij Urban Events

  Urban Events is gespecialiseerd in race simulators. Hierdoor kunnen wij voor ieder event de beste race beleving adviseren en verzorgen. De inzet van de 3D Race Simulator is zeer geschikt voor events, beurzen en feesten met een breed publiek van jong tot oud.Een groot voordeel is dat de simulator relatief compact is waardoor de simulator past op vrijwel elke locatie.
  De uitstraling van de complete 3D Race Simulator met twee race seats, scorebord en thema aankleding zorgt voor enthousiaste reactie op uw event. Met de bijbehorende race games wordt de race ontketend voor jouw gasten en wanen zij zich een echte race coureur.Naast de 3D Rally Simulator bestaat ons assortiment van race simulators uit o.a. F1 Race Simulators en GT Race Simulator en Ultimate Race Simulator.

  F1 Race Simulator

  Bekijk ook onze F1 race simulators

  Formule1 Race Simulator

  VR Race simulators

  Alsof je echt in een race auto zit!

  VR Race Simulator

  GT Race Simulators

  Rij een Rally of op een stratencircuit

  GT Race Simulator

  Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.